Forskellen mellem fast silikone og flydende silikone

Professionel producent af silikoneprodukter svarer til dig

Vi bliver ofte spurgt fra vores kunder, hvad er forskellen på solid silikone ogflydende silikone.I dag vil jwtrubber forklare dette spørgsmål i detaljer i denne blog.

Først og fremmest er de tos morfologi forskellig.Fast silikone, som navnet antyder, er i fast form, og flydende silikone er i flydende tilstand med likviditet.

For det andet er forskellen i brugsområdet, solid silikone bruges generelt i industrielle silikonedele og fødevarekvalitetsfelt, mens flydende silikone hovedsageligt bruges i fødevarekvalitet og medicinsk kvalitet og silikoneprodukter med særlige krav.

Støbeprocessen er også anderledes, for eksempel er råmaterialet i fast silikonestøbeproces et stykke fast stof, gå først gennem blandemaskinen, gå derefter ind i skæremaskinen i den passende størrelse og tykkelse af produktet, og til sidst gennemgå højtemperaturtrykstøbning.

Flydende silikoneer generelt brugt ved sprøjtestøbning, uden kunstigt pendul, kan undgå sekundær forurening af produktet.Silikoneprodukter dannet af denne proces er bedre i miljøbeskyttelse, også med bedre nøjagtighed og effektivitet.

Sammenlignet med solid silikone,flydende silikonehar fordelene ved lav viskositet, god fluiditet, let perfusionsstøbning, nem manipulation og så videre.

 


Indlægstid: 08-nov 2021